Oppsummering 1. dag Innendørs NM 2017

Da er første dag over for skytterene som deltar på NM.
Dagen har gått veldig bra. Med 5 skyttere på startstreken så har vi så langt med 3 skyttere videre til finalene på søndag.

Lisa Michaelsen var første skytter ut, og startet dagen i feltet for Recurve Damer.

 

Skytingen gikk veldig bra, og Lisa endte på en 15. plass etter den innledende runden. Det betyr at hun i 16-dels finalen vil møte Ragnhild Nordmelan som kom på 18. plass. Grunnen til dette er at det kun er de 32 beste som går videre til finalene. I tillegg snus listene slik at beste skyter mot dårligste osv. Lisa skyte finale på søndag i fra 09.55 på skive 26.

Når Lisa var ferdig med sin innledende runde så var det Recurve herrer sin tur. I denne klassen stilte Jon Ivar Nesset, Ole Petter Willassen, Joakim Nilsen og Ronny Aune. Alle skytterne gjennomførte med stil, Jon Ivar og Ole Petter er med videre til finalene på søndag. Jon Ivar endte på en sterk 8 plass sammenlagt etter å ha ligget på 15 etter halvskutt innledende. Ole Petter klarte også å styrke seg etter halvskutt, og endte på 27. plass. Joakim Nilsen endte på 53. plass og Ronny Aune på 60. plass. Begge disse er førstegangs NM-deltakere, og vi håper de har fått god erfaring for videre NM deltakelse neste år.

Finaleoppstillinger blir da som følger søndag morgen. Jon Ivar vil da møte Magne Nilsen i fra Fredrikstad på skive 4 klokken 08.35. Samtidig vil Ole Petter møte Jarl Alexander Løkkebergøen i fra Sandefjord på skive 12.