Kretsmesterskap Skive 2018

Lørdag 25. August var det duket for Kretsmesterskap Skive i Sarpsborg. Fra Askim stilte to skyttere; Tilde Wahl Hansen og Ole Petter Willassen. Begge endte med å ta med Kretsmestertittelen hjem.

I klassen Recurve Jenter Rekrutt, der Tilde stilte, var det kun en deltaker. Det gjorde at Tilde hadde vunnet fra første pil, men det affekterte ikke henne. Tilde skjøt en flott sum på 565 og tok tittelen med god innsats.

I klassen Recurve Herrer Senior var det litt mer konkurranse. Ole Petter møtte Sander Hasthi fra Sarpsborg Bueskyttere. Etter innledende endte Ole Petter på 2. plass med 596. I finalene reiste han seg allikevel opp og skjøt 5 – 5 i sett poeng og det endte i shoot-off (en pil hver, nærmest senter vinner). Sander skjøt 7 og Ole Petter skjøt 9. Seier Askim Bueskytterklubb.